Сватбa в Palitra Events Castle

Palitra Event Castle

Добре дошли в р-т Palitra Events Castle-мястото за забавление с любими хора, извън града. Специално направено, за да създаде незабравимо преживяване за вас и вашите гости в един от  най-щастливите дни от живота ви. Разположен на 15мин. от гр. Пловдив, с архитектурата на каменен Замък с рустикален интериор и излъчване, пренася вашият празника в един приказен свят на сбъднати мечти.

Екипът от професионалисти, ще се погрижи за всички детайли, по организацията, на вашия празник. Ние, ще отговорим на въпросите ви, възникнали преди и по време на събитието, и ще бъдем ваши партньори в създаването на незабравими моменти.

Кухнята ни изградена изцяло от авторски рецепти, дава И възможност за изготвянето на меню изцяло по ваше желание. Безупречния ни сервиз, и индивидуален подход, пренасят вашият празник на по-високо ниво.

В ресторант Palitra Events Castle- предлагаме възможността да организирате вашето събитие, както на закрито в залата на ресторанта с капацитет до 200 гости, така и на открито в просторната ни обновена градина с капацитет над 260 гости. Ние предлагаме различни опции за оформление на залата, и градината за да отговорим на вашите индивидуални предпочитания и да ви помогнем да създадете идеалната визия за вашия празничен ден.

Знаем колко е важно музикалното оформление на вашия празник, било от с DJ, бенд или оркестър с изпълнение на живо, и знаем колко е неприятно в разгара на купона да се наложи да се намали музиката заради стандартните изисквания.

Затова в ресторант Palitra Events Castle сме се погрижили, да нямате ограничение в силата и продължителността на музиката за вашия празник. При нас купона продължава до зори.

Palitra Events Castle - Ресторант градина за сватби

Какво предлагаме:

 1. Селекция от винаги свежа и вкусна храна приготвена на място
 2. Безупречен сервиз
 3. Дегустация на две менюта по избор в удобно време-безплатно
 4. Консултация по време на дегустацията за избора на храна с наш представител на място
 5. Безплатна консултация за организацията на всички подробности по събитието
 6. Изготвяне на индивидуални менюта според желанието на гостите
 7. Младоженски апартамент в къща HillHouse  намираща се в Стария Град на гр. Пловдив за първата брачна нощ с включена закуска-безплатно
 8. Обяд в ресторант-градина Филипополис намираще се в Стария Град на гр. Пловдив на следващия ден за младоженците и кумовете-безплатно
 9. Съдействие за организиране на транспорт и нощувки за гостите
 10. Изграждане на тематичен бар за Welcome Drink  посрещане с коктейлни маси и различен избор от напитки  шампанско- домашна Лимонада, домашна Цитронада, пуншове, коктейлни хапки.
 11. Селекция от вина Palitra Wine selection произведени от винарска изба Загрей на преференциални цени
 12. Съдействие за DJ, фото видео, агенции за украса. 
 13. Без ограничение в силата на музиката.
 14. Събитието може да бъде направено както в ресторанта така и на открито в градината.
 15. До 200 места в ресторанта
 16. Над 260 места в градината
 17. Безплатен паркинг

Партньори

При нас не e само вкусно, а и много удобно!

Организирайте своето сватбено събитие, кръщене или парти при нас. Освен страхотно място ще Ви предложим и вкусна и неповторима кухня.