Palitra Events Castle

За нас

Palitra Events Castle – едно от най-интересните места за провеждане на вашето специално събитие.
Ние сме сигурни, че ще бъдете впечатлени от нашата приятна обстановка с архитектура на каменен замък и голяма градина. Подходящи както за големи и шумни събития така и за вечери в по-тесен кръг.

Градината както и залата ни могат да бъдат декорирани по ваше желание, за да се преобразят в стила и визията за вашето събитие.

 

Palitra Events Castle

Pазположен извън града, а в същото време е съвсем близко  на -15мин. от град Пловди и няма ограничение в продължителността и силата на музиката. При нас вашият празник може да продължи и до зори.

Заповядайте в Palitra Events Castle и ни позволете да направим вашето специално събитие незабравимо.

Свържете се с нас за повече информация за да уговорим среща, на която да обсъдим необходимите подробности.

И ОЩЕ ОТ НАС….. с Кетъринга ни  Vanis Catering Plovdiv

Можем да организираме Вашето събитие на място посочено от вас и без ограничение в броя на вашите гости.
Разнообразни и вкусни менюта, целият необходим инвентар за събитието, екип от сервитьори и готвачи на терен.

За повече информация, моля свържете се с нас!

Palitra Events Castle - Ресторант градина за сватби

Откриите отговорите на най-често задаваните въпроси​

Организираме събития със различен стил и характер-фирмени и частни празненства, сватбени събития, детски партита, както и гала вечери и коктейли за корпоративни клиенти с необходимите храна сервиз и оборудване.

Храните за различните събития приготвяме сами в собствена кухня-майка. Те са плод на авторските ни менюта и собствен почерк, базиран на дългогодишния ни опит в сферата на кетъринга.

Поднасянето на храната зависи изцяло от желанието на клиента. Храната може да бъде сервирана, както на блок маса така и с индивидуален сервиз на всеки гост. Храните могат да бъдат под формата на коктейлни хапки, като и пълни менюта за обяд или вечеря. При индивидуален сервиз, различните компоненти от съответното ястие, се сглобяват и презентират на мястото на събитието. Всички храни от предложените менюта са подбрани така, че да се поднасят еднакво добре, както на блок маса, така и на индивидуален сервиз.

Да комбинацията е възможна и може да бъде направена по ваше желание. Можете да направите собствено меню, според вашите вкусови предпочитания.

Може да направите меню изцяло по ваше желание и с храни, който вие предпочитате. Може да посочите също и основен протеин в менюто и ние, ще изградим около него останалата част от менюто.

Освен храна от авторски рецепти, фирмата ни предлага цялата необходима висококачествена посуда за презентиране и сервиз на избраните храни и напитки, безупречен сервиз от професионалисти, който с радост, ще откликнат на всяко ваше желание, и ще допринесат за безупречното протичане на вашето събитие, необходимият технически инвентар като – шатри с различен размер и цветове, тенти, маси, столове, покривки и еластани различни видове, бар маси. Изграждане на сцени, подиуми, мобилни барове, бюфет барове за храни и напитки, изкуствени  настилки и др.

Екипът ни работи еднакво добре, както с малки събития от 10-15 човека така и със събития от корпоративен характер с над 700 човека, седящи места или тип коктейл, като използваме изцяло собствен технически инвентар, храна и сервиз.

Консултацията и съвета е задължителна част от нашата работа. При получаване на запитване за организиране на събитие, след предварителна уговорка с клиента се преви оглед на място, след което се дават препоръки за възможното разположение на различните, технически елементи за съответното събитие,  преминава се към избора на меню от предварително изпратените или създадено меню по желание на клиента, коментира се броя на гостите, начина на поднасяне на храната, необходимият брой от служители отговарящи за протичане на събитието  и всички останали компоненти касаещи, поетия ангажимент, съобразени с вашите желания и съчетани с препоръките ни.

За организирането на събитие, клиента може да поръча пълният комплекта от                         предлаганите от на услуги, както и частично според необходимостта си, като само храна, само сервиз или само необходимото техническо оборудване.

Заплащането на събитието става, чрез частично предплащане на събитието при потвърдена от клиента финална оферта, и доплащане на събитието след края му. Заплащането може да стане в брой, по банков път, чрез пост терминал, срещу издаването на съответните необходими документи, придружаващи извършеното плащане. 

Пословичната ни гъвкавост, професионален и мотивиран екип, изцяло собствен транспорт и голямото желание ни позволява да доставим предлаганата от нас услуга, пълна или частична, за различен брой гости във всяка точка на страната, избрана според вашите желания.